Første date etter skilsmissen

Første date etter skilsmissen

Det finnes ingen faste regler for når det er riktig å date igjen etter en skilsmisse, det kommer bare an på når du føler deg klar for å kaste deg ut i det igjen. Det kommer litt an på hvordan person du er, noen vil hive seg rett ut i det og date alle og enhver. Problemet med det er at det raskt kan ende med skuffelse, og det kan få deg til å ville holde deg vekk fra dating i lang tid. Så selv om det ikke finnes faste regler for dating etter en skilsmisse, er det best å gå sakte og sikkert frem. Pass på å ikke ha en date hver dag i uken, det blir fort forvirrende og ikke minst slitsomt!

Read More
Første nytår uden børn? Sådan holder du nytår efter en skilsmisse

Første nytår uden børn? Sådan holder du nytår efter en skilsmisse

Uanset, hvordan du vender og drejer det, er det meget stressende at gå igennem en skilsmisse. Nogle gange føles det helt forfærdeligt, og især hvis der er børn involveret. Nytår kan være en svær tid at komme igennem. Lad Next Love give dig lidt råd med på vejen. Først og fremmest skal du huske på, at du ikke er alene om at have det sådan. 50 % af alle ægteskaber ender i skilsmisse, og der er derfor millioner af mennesker, ligesom dig, der skal gå igennem nytåret uden deres børn. Ser du på det fra den vinkel, hjælper det – også selvom det ikke løser din situation. Det er trods alt rart at vide, at du ikke er den eneste person, der oplever en knugen i maven, når du tænker på nytår.

Read More
Dating efter en skilsmisse – her er “datingreglerne”!

Dating efter en skilsmisse – her er “datingreglerne”!

Der er ingen tvivl om, at dating efter en skilsmisse kan være drænende. Okay, dating kan være drænende i alle livets faser, men hvis du gerne vil møde din nye Mr Right eller Miss Right, så er der ingen vej udenom. Dating er, hvad der skal til! Du havde sikkert ikke forestillet dig, at du skulle tilbage i datingjunglen, men livet går ikke altid som forventet. At blive skilt er en begivenhed, der viser med al tydelighed, at du ikke er herre over for mange ting her i livet!

Read More

How To Connect With Your Spouse’s Children From Previous Marriage

Is the worry about how you would connect to your spouse’s children ruining your wedding plans? Are you worried that you might not be cool enough or perhaps you won’t be able to love them as earnestly as you would like to? It’s time to take a break from these worries and take constructive steps.

Read More

Giving Marriage A Second Chance

Marriage is a complex institution and many times, couples find the strain of daily adjustments destabilizing its core framework leading to the ultimate breakdown.

Read More