Dating efter en skilsmisse – her er “datingreglerne”!

Der er ingen tvivl om, at dating efter en skilsmisse kan være drænende. Okay, dating kan være drænende i alle livets faser, men hvis du gerne vil møde din nye Mr Right eller Miss Right, så er der ingen vej udenom. Dating er, hvad der skal til! Du havde sikkert ikke forestillet dig, at du skulle tilbage i datingjunglen, men livet går ikke altid som forventet. At blive skilt er en begivenhed, der viser med al tydelighed, at du ikke er herre over for mange ting her i livet!

Det er sikkert mange år siden, at du sidst har været på en date, så du har sikkert brug for et lynkursus til at genopfriske reglerne inden for dating. Især hvis du føler en sårbarhed og nervøsitet ved at kaste dig ud i det – hvilket er helt normalt. Dating efter en skilsmisse er et område for sig. Denne form for dating kommer med sine helt egne uskrevne regler, så lad Next Love gøre dig klogere på ”reglerne” ved dating efter en skilsmisse, og få hjælp på vejen til at finde glæden igen.

Elsk dig selv, før du elsker en anden

En skilsmisse kan få dig til at mangle selvtillid og især, hvis din ekspartner ikke fik dig til at føle dig god nok. Du må huske, at dit ægteskab hører fortiden til og det er kun fremtiden, der betyder noget nu. Hvis ikke du prioriterer dig selv højest, vil ingen andre gøre det. Det er også vigtigt at elske sig selv af den grund, at du fortjener at elske dig selv! Du har en masse positive egenskaber, som du kan fokusere på. Husk, at ingen er perfekte, og det vil din fremtidige partner heller ikke være!

Gå ikke ud med hvem som helst!

Vær sikker på, hvilken type du gerne vil møde. Når du har lært at elske dig selv, er det nemmere at lægge mærke til, hvad du godt kan lide ved andre. Gå ikke bare ud med dem, der lige kommer forbi. Gå ud med dem, som du føler, at du har nogle ting til fælles med. Vi vokser mere som personer, når vi omgiver os med nogle, som vi ser op til.

Vid, hvad du leder efter!

Nogle vil gerne date en masse forskellige til noget uforpligtende sjov og undersøge hele markedet for “dating efter skilsmissen”, imens andre ønsker et stabil og seriøst forhold. Nogle vil gerne finde en ny partner med henblik på at gifte sig igen i fremtiden og nogle vil gerne have behageligt selskab. Vid, hvad du gerne vil have og vær sikker på, at den person, som du overvejer at date, har de samme ønsker.

Sig det til dine børn, at du dater

Medmindre, at dine børn er meget små, og derfor ikke forstår det, bør du sige, at du dater. Hvis de har en alder, hvor de forstår, er det en god idé at være ærlig og åben, så der ikke kommer nogle overraskelser.

Husk, at de også har været igennem skilsmissen. Vær forberedt på, at de sikkert ikke bryder sig om det i starten, at du dater. Men du er jo i din fulde ret til at være glad og deres lykke afhænger også meget af din lykke. Mange børn er nu positive overfor, at deres forældre finder kærlighed på ny, så vær ikke nervøs for at snakke om dating derhjemme.

Læg ikke skjul på, hvem du er

Du skal altid være dig selv, når du dater. Potentielle partnere skal se dig som den du er, så vær stolt af den, du er, og lad det skinne igennem. Hvis du tager en maske på, vil masken falde før eller siden. Hav en positiv tilgang til ovet og vær stolt af den, du er. Det er den eneste måde, hvorpå du kan møde den rette for lige præcis dig.

Prøv Online Dating

Hvis du før har overvejet at benytte dig af online dating, er det måske på tide at springe ud i det? Tusindvis af mennesker verden over benytter sig af online dating efter en skilsmisse, for at finde en fantastisk ny partner, og det virker! Det smukke ved online dating er, at du virkelig kan udpege, hvad du ønsker af en partner. Du får et lille indblik i, hvordan personen ser ud og deres personlighed skinner igennem deres profil. Du har intet at miste og alt at vinde, og du kunne blive den næste succeshistorie hos Next Love, når du tilmelder dig vores website!