Vores mission: At hjælpe dig med at finde din Nextlove!

Nextlove blev grundlagt i 2013 for at give den perfekte ressource for enlige og fraskilte forældre til at finde og skabe varige og tilfredsstillende relationer.Vi skabte dette fællesskab, for at hjælpe dig med at finde personen, du kan starte det næste kapitel af dit liv med.

Nextlove gør det sikkert og sjovt at lære nogen at kende!

Vi har et stort team af fagfolk dedikeret til at holde vores brugere sikre, og vi sætter en ære i kun at  have reelle brugere på vores hjemmeside. Vores medarbejdere overvåger  Nextlove   døgnet rundt, for at sikre din fulde sikkerhed og fortrolighed. Vi gør det nemt for dig at indberette mistænkelige aktiviteter og profiler, og  brugere, der overtræder vores Aftalebetingelser bliver øjeblikkeligt blokeret og blacklistet (IP, e-mail osv.).

For at hjælpe os med at beskytte dig , skal du holde disse enkle tips og regler i tankerne:

  • Du skal altid handle med stor forsigtighed når du kommunikerer med nogen, du aldrig har mødt. Afslør ikke dit efternavn eller andre personlige oplysninger i din profil, eller når du chatter med en fremmed. Hvis nogen presser dig for sådanne oplysninger bør du afbryde kommunikationen med det samme og rapportere dem ved hjælp af blok/rapport funktionen, og vi vil træffe passende foranstaltninger.
  • Hvis nogen spørger dig om penge, er det et klart tegn på svindel og medlemmet bør spærres og straks indberettes.
  • Når du beslutter at mødes med nogen i person, skal du sørge for at fortælle en nær ven eller et familiemedlem, hvor du skal hen, og hvornår de skal forvente dig tilbage. Det er også en god ide at have din egen metode til transport og til at mødes på et offentligt sted.

Det er temmelig simpelt, ikke? Det vigtigste er at have det sjovt!