Opret din GRATIS konto

Vælg et godt brugernavn (det navn som andre brugere kommer til at se) og upload et foto. Profiler med foto får 15 gange mere opmærksomhed end profiler uden foto. Derefter udfylder du din profil ved at svare på en række spørgsmål om dig selv, så den person der forhåbentlig bliver din fremtidige partner, kan få et indtryk af hvordan du er.
Udover de grundlæggende oplysninger opfordrer vi dig til at dele dine tanker om emner som dine yndlingsbøger –film og shows, hvad du dagdrømmer om og hvad der er vigtigt for dig I dit liv. Med andre ord: ting som hjælper til at illustrere din personlighed.


Besvar nogle spørgsmål

Nextlove vil stille nogle simple spørgsmål, for at hjælpe med at finde dit match. Fortæl os mere om din personlighed, interesser, romantik og sexualitet. Bare vælg et af svarene til hvert spørgsmål eller tilføj din tekst der hvor det er muligt. Dette vil hjælpe med at kreere en unik profil og et godt udgangspunkt for at starte en samtale med dit potentielle match. Jo mere information du har på din profil, jo større chancer er der for at starte en samtale med nogen som har kigget på din profil.


Mød nye mennesker

Søg blandt vores medlemmer, læs deres profiler og vælg nogle spændende mennesker at chatte med. Nextlove tilbyder en bred vifte af kommunikationsværktøjer, som private beskeder, “blinke” funktionen, gaver m.m. Desuden arbejder vores team constant på at udvikle nye og spændende funktioner der kan hjælpe dig med med at finde din helt egen Nextlove.

Lad os gøre det! Tilmeld mig nu!