Første date etter skilsmissen

Der er ingen regler for, hvornår det er det bedste tidspunkt at begynde at date igen efter en skilsmisse. Det kommer helt an på, hvornår du har lyst til at date igen. Det afhænger af, hvem du er, og det betyder, at nogle vil skynde sig ud og date alle og enhver. Problemet er, at det ofte resulterer i desillusionering og kan få dig til at afsky dating i lang tid! Så selvom der ikke er nogle regler, så er det bedste efter en skilsmisse at date i et langsomt og sikkert tempo. Vær sikker på, at du ikke fylder kalenderen med dates hver eneste aften i løbet af ugen, for det kan både være forvirrende og udmattende!

Få det til at ske!

Hvis ikke du er begyndt at date igen, kan det føles som noget af en hurdle at komme over, men når først beslutningen er taget, klarer du snildt den hurdle, og før du ser dig om, er det det mest naturlige at være ude at mingle og møde nye mennesker. Det lyder meget enkelt, og det er det også! Det handler om at have selvtillid nok til at komme videre. Husk, at du er ikke alene; der er millioner af mennesker rundt omkring i verden, som tænker på at date for første gang efter deres skilsmisse. Der er ingen der siger, at det er nemt at gå ud på datingscenen, men det er kun, hvad du gør det til. Hvis du ønsker at møde en anden, bliver du nødt til at finde alle de rigtige værktøjer og få det til at ske!

date etter skilsmissen

Vær god mod dig selv!

Først og fremmest skal du være god mod dig selv. Det betyder, at du skal lade være med at dunke dig selv oveni hovedet med, at du er blevet skilt og begynde at se dig selv som en fantastisk person, både indvendigt og udvendigt. Hvis du har det godt, smitter det af på hele din fremtoning og måden, hvorpå du møder nye mennesker. At være fyldt op med negative tanker viser sig i dit ansigtsudtryk og i dit kropssprog – det er virkelig en turn off for andre mennesker. Du har lært en masse i forbindelse med din skilsmisse, og du er blevet langt klogere og stærkere, så brug det til din fordel. Husk, at på trods af den helt nye tilværelse, er du stadig den samme person, og det betyder også, at du uden tvivl kan have det rigtig sjovt igen! Du er lige så attraktiv, som du var før ægteskabet, hvis du ellers sørger for at gå op I dit udseende. Så hvis du har brug for masser af omsorg og selvkærlighed, fx en ny “dating” garderobe, måske lidt tips til en anden stil, eller du ønsker at tabe dig – kan du sætte nogle mål. Når du kan sætte hak ved de forskellige mål, efterhånden som de er opfyldt, får du det bedre og bedre med dig selv og det vil også fremme din selvtillid.

Opsøg steder, hvor du kan møde andre

Du skal opsøge de steder, hvor du har mulighed for at møde ligesindede. Det er selvfølgelig noget med at gå mere ud, for du møder ikke nogen af at holde dig indendørs. På den anden side, er der nu også muligheder, selv når du sidder i sofaen!

Online dating giver ofte succes, og det er derfor, at flere tusinde bliver medlemmer hver eneste dag. Andre, ligesom dig, der ønsker at komme over den første hurdle og begynde at date efter deres skilsmisse. Så hvorfor ikke kigge profilerne igennem på Next Love? Det kunne være, at det kunne inspirere dig til at tilmelde dig? Sitet henvender sig til skilte og enlige. Det er særlig henvendt til lige præcis dig og gør dating processen langt nemmere, mere sjov og ikke mindst med en høj succesrate! Opret en profil og beskriv, hvem du søger, og derefter kan du se, hvordan din indbakke fyldes med bud på potentielle dates. Det er en yderst behagelig måde at ”møde folk på”, og tilmed fra dit eget hjem, i din egen comfort zone. Så snart du har besluttet dig for, hvem du gerne vil date, kan du gå ud og lære dem at kende!

Når først du har lært at cykle, glemmer du det aldrig!

Når du har besluttet dig for at date, skal du huske på, at du sikkert føler dig noget rusten i det, fordi det efterhånden er længe siden sidst. Husk på, at du før i tiden datede, og derfor ved du helt sikkert, hvordan du klarer det – du skal bare minde dig selv om det. Det er ligesom, hvis du skal begynde at cykle igen, efter at du i årevis har taget bussen. Så skal du ikke lære at cykle på ny. Du skal bare lige minde dig selv om, hvordan det nu var. Ingen opfører sig professionelt, når de dater. Hvis du bare er dig selv, slapper af og nyder oplevelsen, skal det nok gå fint.

Så snart du har været på din første date, hvad enten du gerne vil se personen igen eller ej, mind dig selv om, at du har opnået noget. Du har gjort det – du er kommet over den første svære dating hurdle efter skilsmissen, og det gik jo fint (måske var det ligefrem fantastisk). Du ved også, at du kan gøre det igen!

Hvad venter du på? Se, hvem der kunne være interesseret i dig på Next Love.