Sådan håndterer du afvisninger, når du onlinedater

I alle situationer er det svært at håndtere afvisninger, men prøv at huske på, at det spiller en vigtig rolle i livet, og at ingen går igennem livet uden at opleve det. Det er mest frustrerende, når afvisninger kommer i forbindelse med et forhold, men det er klogt at huske på, at indtil du finder det rette forhold, er det uundgåeligt, at der er tider, hvor du føler dig afvist af en anden person.

Det er meget vigtigt at fokusere på, hvordan du håndterer afvisninger snarere end at have det som en følelse, du prøver at undgå, og som ødelægger din selvtillid, og det gør faktisk hele forskellen! Hvis du er blevet afvist online, er der en masse ting, som du kan gøre for at få dig selv tilbage på sporet og komme ud og date igen. Det er nemt at sige, selvfølgelig, at holde afvisningerne ud i strakt arm – men det er præcis, hvad de gør, dem som er succesfulde på datingscenen, når de onlinedater. Så kom op af sofaen og start forfra med Next Loves datingtips.

1 Det er normalt at føle sig såret

Det er helt normalt at føle sig såret og frustreret, og nogle gange kan det endda føles som en fysisk smerte. Tillad dig selv at bruge lidt tid på at komme dig ovenpå afvisningen, men tillad ikke dig selv at være helt til rotterne i månedsvis bagefter! Du må afsætte en rum tid til det, men så må du prøve dit bedste på at komme tilbage online og at møde nye mennesker. At genfinde noget selvtillid kommer lige så snart, der bare kommer et par enkelte e-mails i din inbox fra ligesindede,. Sæt dig op på hesten igen og undersøg profilerne på Next Love.

Før eller senere vil der være én, der fanger din interesse, og før du ved af det, vil I starte en samtale. Ofte er det tanken om at komme tilbage i sadlen, der er det hårdeste, men så snart du er over den hurdle – vil du returnere til datingscenen på ingen tid. Mind dig selv om, at smerten går væk igen. Det siges, at tiden lægger alle sår, og det er meget sandt, så husk at sige det til dig selv hver gang, du føler smerten over afvisningen.

fokuser på dem du elsker

2 Fokuser på dem, du elsker

Hvis du er blevet afvist af én, som du har haft følelser for eller som du var sikker på, at du kunne udvikle følelser for, så prøv at vende blikket mod dem, der elsker dig. Det er også en god idé at fokusere på deres behov, fordi det får dig til at glemme din egen følelse af at være blevet afvist, og minder dig om, at andre har brug for dig, og ønsker din tilstedeværelse.

3 Hold fast i din selvtillid!

Ja, det er nemt at sige, men prøv at fokusere på alle dine positive egenskaber. Afvisninger handler oftest ikke om dig som person. Det føles måske sådan, men når du kigger nærmere på det, handler det ikke om dig. Det handler om kombinationen af jer to sammen. Tænk på den anden persons mindre flatterende sider. Er du sikker på, at du kunne leve med det? Vær fuldstændig ærlig overfor dig selv, og du vil med garanti finde ud af, at der var flere ting, som du tvivlede på var noget for dig, og måske var der endda noget, som du slet ikke kunne lide!

Måske var de dovne, egoistiske eller aggressive? Måske var I sammen, fordi du ikke ville være alene? Oplist alle de negative ting. Der vil sikkert være nogle – måske endda en masse!

4 Kom ind i kampen igen!

Stil dig ikke tilfreds med en person, indtil du er fuldstændig sikker på, at denne person er den rette for dig. Date et par stykker ad gangen, ha’ det sjovt og nyd at være på banen igen. Hvis der er en, der har afvist dig, bare tænk: “Og hvad så?”. Du har jo allerede en ny date i næste uge?

5 Fortsæt med at date

Det hjælper dig på ingen made, hvis du beslutter du dig for, at du ikke vil fortsætte med at date, efter du er blevet afvist. Husk på, at de personer som møder deres soul mate også gik igennem en række af afvisninger, men de fortsatte alligevel. Hvis du virkelig ønsker, at det skal ske, vil det også ske. Giv ikke op. Nogle mennesker vender straks tilbage til onlineverdenen, og inden for få dage er de på banen igen med håret sat, i deres stiveste puds og klar på at møde nogle nye. Denne person skal jo være dig. Så gå ud og køb noget nyt tøj, få ordnet håret og tag makeup på. Der er tusindvis af flotte mænd og smukke kvinder, der alle er desperate efter at møde dig på Next Love, så gå ikke glip af denne mulighed.