Sådan dater du igen efter en skilsmisse

Ligesom mange andre, der er blevet skilt, overalt på kloden, sværger du sikkert, at du aldrig nogensinde vil date igen efter din skilsmisse – men ligesom med alt andet her I livet, læger tiden alle sår, i hvert fald de fleste af sårene!

Du er klar på at date igen, og selvom du læser det her og tænker, at det helt sikkert ikke vil ske for dig – vil det ske en dag.

Der er ingen tvivl om, at tiderne har ændret sig. Der er så mange forskellige indgange til datinglivet, og med de utallige teknologiske muligheder kan du date efter en skilsmisse med bare et enkelt klik, for eksempel når du bruger Next Love.

Hvis du ikke er bekendt med den moderne datingscene, er det tid til at du kommer med ombord! Lad Next Love give dig vores ultimative tips for at komme tilbage til at date efter din skilsmisse!

1. Husk på, hvorfor du er fantastisk

Før du begynder at date igen efter din skilsmisse, skal du huske at tage dig tid til at finde dig selv igen. Husk, hvad der er fantastisk ved dig, og hvorfor folk kan lide dig. Hvis du ved, hvorfor du er et godt parti, vil du være mere selektiv, når du starter med at date. Respekter dig selv, og så vil andre også respektere dig. Det er også vigtigt at vide, hvem der er et godt match til dig. Du valgte ikke rigtigt første gang, så hvad nu? Hvem er du nu, og hvad er dine behov og drømme?

2. Giv dig selv en make-over

Har du skiftet udseende siden skilsmissen? Hvis ikke du har skiftet din garderobe i de sidste 10 år, og du stadig har det samme hår, som du havde på universitetet, er det på tide, at du opfinder en ny version af dig! Gå ud og køb noget nyt og lækkert tøj, som virkelig sidder godt på dig, og klæder din figur. Hvorfor ikke få en ny frisure? Pointen er egentlig, at du skal gøre det, som gør dig godt tilpas indvendigt. Det vil også afspejle sig på dit ydre. Hvordan vil du gerne se ud? At date efter en skilsmisse kan være en rigtig god motivationsfaktor for at genopfinde dig selv!

3. Har du været ude siden din skilsmisse? Gå ud!

Din næste partner dukker ikke lige pludselig op ved din hoveddør, medmindre postbuddet er single, og du faktisk kan lide hans udseende, så trænger du til at gå mere ud. Ring til nogle af dine venner og gå ud sammen – det føles mere trygt i en gruppe, når du igen starter ud med at date. Kig også på lokale grupper, fx bogklubber, biografklubber eller prøv noget nyt! Du kunne lære at spille tennis, golf, du kunne begynde at spille kort - det er alle meget sociale aktiviteter, som kan fremme din interesse på samme tid, så du ikke kan undgå at få det sjovt.

efter en skilsmisse

4. Giv onlinedating et forsøg

Såvel som at gå ud, skal du også gå online! Brug dine onlinekontakter og deltag i grupper fra sociale medier, kontakt gamle venner, og se hvad de laver, og du vil uundgåeligt finde andre i den samme situation som dig. Tilmeld dig et datingsite, men vær sikker på, at det passer til dine behov. Next Love er ideelt, fordi det er målrettet personer, præcis som dig. Fraskilte eller dem, som har været i meget lange forhold, og som søger en ny kærlighed. Skab en realistisk profil, når du har fået din makeover, få taget nogle fantastiske billeder og spring ud i det! Det vil ikke tage lang tid før din inbox er fyldt med spændende datingtilbud!

5. Opstil reglerne for dine fremtidige oplevelser som fraskilt

Det er vigtigt at vide, at du sætter reglerne. På nuværende tidspunkt kender du dig selv, måske kun en smule, men prøv at forestille dig, hvad du gerne vil have ud af den nye tid efter din skilsmisse. Når du har et klart billede af, om du søger et seriøst forhold, et uforpligtende forhold eller måske nogle uskyldige online chatter? Så bliver det meget nemmere at finde en partner med de samme intentioner.

6. Spil ikke spil

Selvom du sætter reglerne – kan vi måske hjælpe dig med nogle tydelige “no-goes” her i begyndelsen. Medmindre du har lyst til KUN at date efter din skilsmisse. Vær ligefrem, og spil ikke spil med potentielle partnere. Du ønsker ikke at andre spiller spil med dig, og det vil også bare give dig et dårligt omdømme. Hvis du har mødt én, hvor du føler, at du er deres legetøj – så se dig om efter en anden date. Vær direkte i din facon overfor andre, vær ærlig og frem for alt – vær dig selv.

7. Undgå at tale om din eks

Alt for ofte tilbringer fraskilte deres tid på en date med at tale om, hvad der gik galt i deres tidligere forhold. Du er skilt – og det her er din nummer 2 chance for at date. Forspild ikke denne chance. Det er ikke et godt samtaleemne! Hvis du er blevet inviteret på en date, så nyd det – og hold det let, sjovt og lad din eks være en del af din fortid.

8. Tag en pause med sjov og ballade

Resulterede første date efter din skilsmisse ikke i endnu et ægteskab? GODT! Tag en pause, kys livet og grin af det hele. Ved du, hvor mange der forsøger med den ene date efter den anden, før de finder den rigtige? Det sker ofte – så husk på det! Hav det sjovt, og grib muligheden for at tage dig selv mindre seriøst. Hvis du fejler, så prøv igen. Kig på dig selv, på samme måde, som da du lavede fejl for 20 år siden – smil til verden!

9. Spørg de venner, som er gift

Spørg dine venner og kontakter, om de kender nogen i en lignende situation som dig, og som godt kunne tænke sig at møde én. At date efter en skilsmisse er noget, som mange må hoppe ud i. Der må være en sandsynlighed for, at de kender én, som du ikke har mødt, og dine venner kender dig godt nok til at sætte dig op med én, som har samme interesser som dig. Hvis ikke du spørger, kommer du aldrig til at vide, hvem der er rundt om det næste gadehjørne!

Dating efter en skilsmisse er slet ikke så drænende, som du måske troede, så hvorfor ikke afprøve mulighederne med Next Love? Vi har tusindvis af succeshistorier fra hele verden, hvilket forklarer, hvorfor vi er nummer 1 datingsiden for skilte – du kunne blive vores næste succeshistorie!