Bør man snakke om sin ekspartner på en date?

Bør man snakke om sin ekspartner på en date?

Lad os være ærlige – det er svært at tage på den første date uden at nævne sin ekspartner, specielt hvis du er fraskilt. Det er normalt, at emnet ekspartnere er på dagsordenen, men det betyder ikke, at hverken du eller din date behøver at dvæle ved det. Emnet kan naturligvis nævnes, men det betyder bestemt ikke, at det skal være hovedemnet for konversationen gennem forret, hovedret og dessert!

Read More
Første date etter skilsmissen

Første date etter skilsmissen

Der er ingen regler for, hvornår det er det bedste tidspunkt at begynde at date igen efter en skilsmisse. Det kommer helt an på, hvornår du har lyst til at date igen. Det afhænger af, hvem du er, og det betyder, at nogle vil skynde sig ud og date alle og enhver. Problemet er, at det ofte resulterer i desillusionering og kan få dig til at afsky dating i lang tid! Så selvom der ikke er nogle regler, så er det bedste efter en skilsmisse at date i et langsomt og sikkert tempo. Vær sikker på, at du ikke fylder kalenderen med dates hver eneste aften i løbet af ugen, for det kan både være forvirrende og udmattende!

Read More
Første nytår uden børn? Sådan holder du nytår efter en skilsmisse

Første nytår uden børn? Sådan holder du nytår efter en skilsmisse

Uanset, hvordan du vender og drejer det, er det meget stressende at gå igennem en skilsmisse. Nogle gange føles det helt forfærdeligt, og især hvis der er børn involveret. Nytår kan være en svær tid at komme igennem. Lad Next Love give dig lidt råd med på vejen. Først og fremmest skal du huske på, at du ikke er alene om at have det sådan. 50 % af alle ægteskaber ender i skilsmisse, og der er derfor millioner af mennesker, ligesom dig, der skal gå igennem nytåret uden deres børn. Ser du på det fra den vinkel, hjælper det – også selvom det ikke løser din situation. Det er trods alt rart at vide, at du ikke er den eneste person, der oplever en knugen i maven, når du tænker på nytår.

Read More
Dating efter en skilsmisse – her er “datingreglerne”!

Dating efter en skilsmisse – her er “datingreglerne”!

Der er ingen tvivl om, at dating efter en skilsmisse kan være drænende. Okay, dating kan være drænende i alle livets faser, men hvis du gerne vil møde din nye Mr Right eller Miss Right, så er der ingen vej udenom. Dating er, hvad der skal til! Du havde sikkert ikke forestillet dig, at du skulle tilbage i datingjunglen, men livet går ikke altid som forventet. At blive skilt er en begivenhed, der viser med al tydelighed, at du ikke er herre over for mange ting her i livet!

Read More